Lahela / Lahela
119,0 m² / 4 H+K+KHH+KPH+S+2 X VH+VARASTORAKENNUS+PIHASAUNA
398.000,00 €

Nyt on tarjolla harvinaista herkkua, sillä tämän kodin tontti on todella iso (1810 m2) verrattuna alueen tontteihin yleisesti ja koti on myös 1-tasoinen, joten tilaa on mutta hukkaneliöitä ei. Koti on valmistunut vuonna 2015 ja kaikki on lähes uudenveroisessa kunnossa. Niin ulkona kuin sisälläkin valoa ja avaruutta riittää. Täällä on helppo hengittää maaseudun happirikasta ilmaa kuitenkin vain lyhyen ajomatkan päässä niin Hyrylän palveluista kuin Helsingin keskustastakin. 1-tasoisena koti on käytännölinen ja sopii monen ikäiselle ja kokoiselle asujalle. Kodin varustetaso vastaa juuri sitä, mitä modernilta asumiselta vaaditaan. Keittiössä kattava ja erittäin käytännöllinen varustus induktioliesineen sekä leivinuuneineen miellyttää "kotikokkia" ja kylpyhuoneen sekä kodinhoitohuoneen tilaratkaisut ovat omiaan luomaan käytännön viihtyvyyttä arkeen. Olohuoneen katseenvangitsija on dramaattinen musta takka lasiluukuin joka sointuu hyvin värimaailmaltaan muutoin hillityn neutraaliin kotiin. Teknisesti koti on oivallisessa kunnossa ja toimii hyvin. Lämmitystä antaa ja hiilijalanjälkeä pienentää PILP-lämmitysjärjestelmä. Nykyisen omistajan sähkönkulutus on ollutkin vain noin 10.000 kWh/ vuosi, joten asumiskustannukset ovat ERITTÄIN edulliset. Erillinen ison autotallin kokoinen ulkovarasto ("miesluola") ja kunnostusta vaativa pihasauna kruunaavat tämän kodin kokonaisuutena! Älä nuku vaan soita ja sovi oma esittelyaikasi heti! Myyntiä hoitaa: Juha Hemminki p. 0400-788 798 tai juha.hemminki@asuntoasiantuntijat.fi

Tyyppi: Omakotitalo
Sijainti: Hernemäentie 68, 04330 Lahela
Tilat: 4 H+K+KHH+KPH+S+2 X VH+VARASTORAKENNUS+PIHASAUNA
Asuin- / kokonaispinta-ala: 119,0 m² / 161,0m²
Rakennusvuosi: 2015
Kattotyyppi / Kate: Harjakatto / tiilikate
Kerrosluku: 1
Lämmitys: PILP / sähkö. Takka.
Rakennusaine: Puu
Energiatodistus: Ei. Ei lain vaatimaa energiatodistusta.
Tilat / Pinta-alat: Omakotitalo 106 / 119 m2 Erillinen lämmin varastorakennus 42 m2 Erillinen piha-sauna (pinta-ala ei tiedossa)
Keittiö/varusteet: Jääkaappi, pakastin, induktiliesi, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, leivinuuni, toiminnalliset kaapistot, lattialämmitys, sälekaihtimet.
Olohuone/varusteet: Avara valoisa olohuone, jossa lattiat laminaattia ja seinät maalatut. Näyttävä musta takka lasiluukuin. Kiinteat valaisimet. Lattialämmitys joka mahdollistaa sisustamisen ilman pattereiden haittoja. Sälekaihtimet.
Makuuhuoneet/varusteet: Makuuhuoneiden lattiat laminaattia ja seinät maalatut. Kaikissa lattialämmitys ja kiinteät valaisimet sekä sälekaihtimet.
Kylpyhuone/varusteet: Hyvän kokoinen kylpyhuone, jossa 2 kpl suihkuja. Kylpyhuone kaakeloitu.
Wc/varusteet: 2 x wc, joista toinen erillinen. Peilikaapit, lattialämmitys.
Kodinhoitohuone/varusteet: Kodinhoitohuoneessa laatoitettu lattia, kaapistoja, paikka pesutornille ja erillinen uloskäynti suoraan isolle terassi ja piha-alueelle.
Kunto: Täysin muuttovalmis
Sauna: Kyllä
Vapautuu: Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja: Erillinen 42 m2 varasto joka lämpiää ilmalämpöpumpulla. Erillinen vanha heikkokuntoinen pihasauna, jota ei ole käytetty muutamaan vuoteen, mutta remontoimalla on kiva optio sellaiselle joka vanhoja piha-saunoja ja niiden tunnelmaa rakastaa.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki: Tuusula
Kylä/Kaup.osa: Lahela
Tilannimi: PIHLAJA
Kiinteistötunnus: 858-407-9-75
Tontin pinta-ala: 1.810,0 m²
Kunnallistkn: On
Maasto: Tasamaatontti
Maaperä ja kasvusto: Hoidettu, nurmea, istutuksia.
Kaavoitustilanne: Yleiskaava
Rasitteet / oikeudet: Tieoikeus ja osuudet yhteisiin maa-alueisiin.

Asuinaluetietoja

Palvelut: Lähikauppa n. 2 km. Hyrylän kattavat palvelut n. 5 km.
Liikenneyhteydet: Oma auto, linja-auto.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero: 360,00 €

Myyntihinta: 398.000,00€

Juha Hemminki
0400-788 798
Kirjatyöntekijänkatu 10 B 3 krs., 00170 Helsinki

Kerro kaverille

Peruuta

Ota yhteyttä

Peruuta